• Szakértői tevékenység

 • SZOLGÁLTATÁSAINK  Szakértés  Értékbecslés  Emelőgép  Munkavédelem  Fenntartás  Kivitelezés  Kutatás-fejlesztés


 • multi-engineering
  Cégünk elsődleges tevékenységeként ügyfelei igényei szerint, mobilgépek (elsősorban földmunkagépek, anyagmozgatógépek, útépítőgépek, ritkábban mezőgazdasági gépek, törő és osztályozógépek) műszaki állapotfelmérését és vizsgálatait végzi. Munkánkra a kötelező felülvizsgálatokon túl több okból is igény keletkezik, ezek közül néhány példát olvashat az alábbiakban, gondolatébresztőként.


  multi-engineering
  Mobilgépek független állapotfelmérése Magyarországon
  - külföldi vevők részére is -
  Cégünket közvetlenül, és a MEVAS szakértői hálózaton keresztül is keresik meg különböző külföldi végfelhasználók, illetve kereskedők, az interneten kiszemelt Magyarországon értékesítésre szánt berendezések vizsgálata kapcsán. Ilyen esetben, a leendő vevő képviselőjeként, az eladó telephelyén (vagy esetleg munkaterületen) megvizsgáljuk az eladó berendezést, melyről a megbízónk egy részletes állapotriportot kap.


  multi-engineering
  Mobilgépek független állapotfelmérése az ügyfél kíséretében

  Magyarországi ügyfeleinktől sokszor olyan igény jelentkezik, hogy kísérjük el egy kiszemelt géphez. Ebben az esetben ügyféllel együtt vizsgáljuk meg a gépet (mintegy harmadik szemként), részletes állapotriportra és fénykép-dokumentációra ilyenkor nincs szükség, mivel a gép munkaképességét befolyásoló hiányosságokra és problémákra a helyszínen fel tudjuk hívni ügyfelünk figyelmét. Természetesen ha igény van rá, ilyenkor is készül jegyzőkönyv.


  multi-engineering
  Mobilgépek független állapotfelmérése külföldön - hazai és nemzetközi ügyfeleink számára

  Jellemzően nemzetközi ügyfeleinknek szoktunk nagyobb darabszámú vásárlási igény esetén a régió országaiban műszaki gépállapot felméréseket végezni (Első sorban: Csehország, Szlovákia, Dél-Lengyelország, Nyugat-Románia és Bukarest térsége, ex-jugoszláv államok; ritkábban Ausztria, Olaszország, Franciaország területén). A MEVAS szakértői hálózaton keresztül azonban Európa bármely országára, valamint az USA egyes területeire is tudunk ajánlatot adni helyi szakértő kollégáink segítségével.

  multi-engineering
  Mobilgépek független állapotfelmérése - értékbecsléssel kombinálva

  Bővebben az Értékbecslés menüpontunkban olvashat erről a szolgáltatásunkról


  Építőgépek független állapotfelmérése - javítási illetve alkatrészigény kalkulációval

  multi-engineering
  Caterpillar gépekre javítási kalkulációval/ajánlattal együtt is készítünk műszaki állapotfelmérést

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!