Bemutatkozás

2009-ben alapított vállalkozásunk szolgáltatási palettája többrétű.

Nehézgép szakértői mérnöki vállalkozásként gépek érték-megállapításától, műszaki állapotfelmérésétől, javítási tanácsadásától egészen a modernizációig és tervezésig terjed az építőgépek, anyagmozgató gépek és emelőgépek területén.

Emellett gyakorlati oldalról is kapcsolatban vagyunk a gépekkel: kertépítéseket, kisebb földmunkákat (társasházak kerttelepítése, vonalas földmunkák, közműves munkák, alapásás) vállalunk, és segítséget nyújtunk speciális feladatok megoldásában építőipari és emelési technológiák területén. A kertépítés után logikus továbblépés volt az ügyfeleink kiszolgálása a kertfenntartási feladatokban is.

Legfrissebb üzletágunk pedig a kertfenntartások után logikusan következő egyéb magán és társasházi fenntartási tevékenységek nyújtására koncentrál. Alvállalkozóink segítségével pedig burkolási, illetve szárazépítészeti, kőműves munkákkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Bármelyik területen állunk rendelkezésére, az egyes üzletágakról bővebben is olvashat honlapunkon.

Tapasztalatunk

Cégünk kis családi vállalkozásként indult 2009-ben, és lett több mint egy évtizedes munkásságunk alatt minőségorientált mikrovállalkozássá. Ügyvezetőnk Gyimesi András, akinek elsődlegesen földmunkagépes kapcsolatrendszerében jelentkezett igényeket ismerte fel és az igények kielégítésére létrehozta a Multi-engineering Kft.-t. Már az első évben határon átnyúló szolgáltatásként a németországi székhelyű MEVAS szakértői hálózaton keresztül vizsgált a cég építőgépeket külföldi ügyfeleknek Magyarországon és a közép-kelet európai régióban. Nem sokkal később az IronPlanet aukciós cég európai indulásával a piacvezető cég alvállalkozójaként is szakértői tevékenységet végeztünk. Néhány évre az indulás után a Lectura GmbH magyarországi képviselete lettünk, ezzel az európai piacon egyedülálló – az Eurotaxhoz hasonló – nehézgépek értékbecslő rendszerének magyarországi szakértő értékesítőjévé váltunk.

Emellett párhuzamosan fejlődött az emelőgépes, anyagmozgató gépes üzletágunk. ​Különböző berendezések apróbb felújítási munkáitól, komplett modernizációs tevékenységig folyamatos fejlődéssel elégítjük ki ügyfeleink igényeit. Emellett pedig üzemeltetési, flottakezelési, javítási és modernizációs tanácsadást nyújtunk. Amennyiben szükséges szakértői vizsgálatokkal és véleményekkel segítjük ügyfeleinket a döntéshozatalokban.

Legfrissebb üzletágunkat 2022 végén szerveztük ki külön leányvállalatba. A Multi-harmat Kft. a kertfenntartások és építések után logikusan következő egyéb ingatlanfenntartásifeladatokra koncentrál, úgy mint a magán és társasházi épületfenntartás, takarítás, speciális takarítás, valamint szakipari munkák kapcsán fővállalkozói és múvezetői feladatokkal is áll az ügyfeleink szolgálatára. Alvállalkozói partnereink segítségével pedig burkolási, illetve szárazépítészeti, kőműves munkákkal is áll a Multi-csoport ügyfeleinek rendelkezésére.

CÉGÜNK ÁLTALÁNOS ADATAI, MELYEK ALAPJÁN - HA KÍVÁN - UTÁNUNK NÉZHET:

Cégjegyzékszám: 07 09 032014
Adószám: 14893340-2-07
Építőipari kivitelezői regisztrációs szám: 17B45692

Várjuk szíves megkeresését!

Dr. Gyimesi András
űgyvezető